LEZINGEN

We geven lezingen over succesvol opvoeden en effectief communiceren met kinderen. Dat doen we voor ouders o.a. op scholen, in bibliotheken, boekhandels en op kinderdagverblijven. Afhankelijk van de wensen duren deze lezingen 1 tot 2 uur.

 

Jurriaan Dolman - deelnemer lezing St. Dominicus School te Utrecht:

"Ik vond de lezing heel verhelderend en nuttig. Het gaf me meer inzicht in mijn communicatie richting zowel mijn kinderen als mijn vrouw. Ook hoe ik die kan verbeteren om daarmee de sfeer in huis te verhogen. Caroline leeft duidelijk voor wat ze vertelt en gebruikt tal van voorbeelden uit haar eigen (gezins)situatie, waardoor het nog meer inspireerde om daadwerkelijk met het onderwerp aan de slag te gaan." 

 

 

Wil jij ook een lezing plannen? »

WORKSHOPS EN TRAININGEN

We trainen pedagogisch medewerkers, leraren en andere professionals die contact hebben met kinderen. Waardoor:
✔ effectiever wordt gecommuniceerd met zowel kinderen als collega's
✔ het zelfvertrouwen van een kind wordt verstevigd
✔ professionals meer werkplezier ervaren

 

Deze workshops en trainingen worden afgestemd op de behoefte die er binnen een organisatie speelt en zijn daarom altijd maatwerk. Varierend van een half dag tot meerdaagse trajecten.

We maken graag een afspraak met je »
succesvolle ouders
klas daan (2)

WORKSHOP IN DE KLAS

Op scholen geven we (vanaf groep 5) de workshop 'Wie ben ik eigenlijk?' Deze workshop geeft kinderen meer inzicht in hun eigen én elkaars gedrag. Resultaat:
✔ meer respect
✔ meer zelfvertrouwen
✔ en bovenal een betere sfeer in de klas

Eline Snoeren - leerkracht basisschool groep 7:
"Aanvankelijk vroeg ik me af in hoeverre kinderen openstaan voor deze toch wat diepgaande materie, maar al snel bleek dat alle leerlingen het enorm boeiend vonden. Dat kwam vast en zeker ook door de manier waarop Succesvol opvoeden de workshop gaf: heel laagdrempelig en levendig. Waardoor de kinderen meer inzicht kregen in zichzelf én elkaar. Dat laatste zorgt voor meer onderling respect, wat de sfeer ten goede komt. Bovendien gaf het mij als leerkracht meer inzicht in de beste manier om ieder kind te benaderen. Een soort gebruiksaanwijzing biedt het eigenlijk. Mooi en heel waardevolle om al op jonge leeftijd mee te starten."

Pin It on Pinterest

Share This