e-book

GRATIS e-BOOK

'De 10 onbewust meest gemaakte opvoedfouten.' Lees ze snel en zorg dat jij ze niet maakt. Daar profiteer je niet alleen nu van, ook in de pubertijd.

LEES NU »

succesvolopvoeden

GRATIS VIDEOSERIE

De 3 sleutels tot een luisterend kind zonder je geduld te verliezen. Pas ze gelijk toe en ervaar de impact. Wat kun je verwachten?

BEKIJK GELIJK »

podcast opvoeden

GRATIS PODCAST

Benieuwd hoe ouders op topniveau werk en privé met elkaar combineren? Beluister nu deze inspirerende interviews en ontdek hun geheimen...

WIL JE MEER?

 ✔ Wil jij exact weten wat jouw kind nodig heeft, zonder daar met trial and error achter te hoeven komen?

✔ Wil jij luisterende kinderen, zonder dat je daarbij hoeft te straffen of enorm streng moet zijn?

✔ Wil jij zowel nu een relaxed gezin als wanneer je kind een puber is?

 ✔ Wil je niet alleen je kind, maar ook je partner (beter) begrijpen? Zodat onderling geruzie tot het verleden behoort.

Toen wij kinderen kregen, hadden we allebei het gevoel 'ik doe eigenlijk maar wat'. Geen fijn gevoel. We wilden immers zo graag het beste voor ons kind. Maar wat is eigenijk het beste?

Jarenlang hebben wij trainingen gevolgd en boeken gelezen. Niet alleen over opvoeden overigens. Ook over persoonlijke ontwikkeling. Wat eigenlijk ook opvoeden is, maar dan het opvoeden van jezelf. Heerlijk vinden we dat! Om de optimale versie van onszelf te zijn met als doel een gelukkiger leven.

Door al die ervaringen weten we nu wat écht werkt. Geen trucjes die even werken. Nee, onze methode zorgt voor blijvende veranderingen. Ook in jouw gezin!

Lees hier hoe jij dit ook kan ervaren»

Pin It on Pinterest

Share This