Wij zijn Donald en Caroline: ouders van Daan (10 jaar) en Ise (8 jaar), geliefden en oprichters van Succesvol Opvoeden. Allebei hebben we een diepgaande passie voor persoonlijk leiderschap. Wat dat is? Eigenlijk niets meer of minder dan het maximale uit jezelf halen!
We lazen hierover honderden boeken en gingen in de leer bij de beste trainers. Wat we leerden pasten we niet alleen toe in ons eigen leven, maar ook in onze manier van opvoeden. Dat maakte ons bewuster, relaxter en gelukkiger. Als mens én als ouder. Dat merken we ook aan onze kinderen.

Kinderen leren immers niet van wat je zegt, maar van wat je doet. Dus als wij hun voorleven hoe in oplossingen te denken, voor zichzelf op te komen, niet werkend gedrag te veranderen, met angst en teleurstellingen om te gaan en in win-win te denken, geven we hun de grootste cadeaus die we ze kunnen geven. Het zijn immers essentiële tools in deze huidige veeleisende maatschappij.

Dat gunnen we alle kinderen! Daarom schreven we hét Boek voor ouders ontwikkelden we diverse programma’s. Ben je benieuwd en wil je gratis kennismaken? Zie hieronder de mogelijkheden. Tot snel!

OOK SUCCESVOL OPVOEDEN?

GRATIS e-BOOK

Download ons gratis e-Book met de 10 onbewust meest gemaakte opvoedfouten en zorg dat jouw kind deze fouten niet ervaart.

DOWNLOAD NU »

GRATIS TIJDCHALLENGE

Ervaar door deze 22 dagen challenge hoe je meer tijd voor jezelf overhoudt, zonder dat je dingen opzegt die je belangrijk vindt.
Ja, ik wil meer tijd »

GRATIS VIDEOSERIE

We geven je in 3 video's de belangrijkste sleutels tot een luisterend kind, zonder je geduld te verliezen. Pas ze toe en geniet van de harmonie.

MELD ME AAN »

SUCCESVOL BALANCEREN

Wist je dat Caroline ook oprichter is van Succesvol Balanceren? En ze via die weg werkende ouders coach en traint die meer balans willen? Als thuis alles lekker loopt, draagt dat uiteraard bij aan balans. Er is echter nog veel meer mogelijk? Wat dat lees je op www.succesvolbalanceren.nl

Ja, ik wil meer balans »

Pin It on Pinterest

Share This