TRAINING 'EEN HARMONIEUS GEZIN BINNEN HANDBEREIK'

Ook voor jou!

Vind jij opvoeden ook zo intrigerend? Voor zo veel dingen bereid je je uitgebreid voor: je gaat minimaal 11 jaar naar school voordat je gaat werken, hebt gemiddeld 38 rijlessen nodig alvorens je de weg op mag en volgt voor je werk regelmatig trainingen. En opvoeden moeten we ‘zomaar’ kunnen. Er wordt verondersteld dat we vanuit ons ouder-instinct wel weten wat we moeten doen, terwijl elke ouder maar wat onzeker is en stiekem het gevoel heeft 'maar wat te doen'.

Vraag jij je ook regelmatig af hoe andere ouders al die ballen in de lucht houden, terwijl jij van gekkigheid niet weet hoe je zo nu en dan een momentje voor jezelf kan nemen?

Voel je je net een politieagent in je eigen huis en vraag je je af waarom je keer op keer alles 10x moet vragen aan je kind?

Kun je op je werk de ingewikkeldste projecten aan, maar lukt het je niet om thuis alles in goede banen te leiden? En baal je van jezelf als je voor de zoveelste keer ontploft?

Wees eens eerlijk. Voor het plaatje lijkt het allemaal best te gaan in je leven en in jouw gezin, maar jij vraagt jezelf regelmatig af 'Is dit het nou?'

 

Denk je eens in:

✔ dat je kind luistert zonder dat je daarvoor hoeft te dreigen en te straffen

✔ dat je exact weet wat jouw kind nodig heeft en je jezelf daarom niet meer hoeft af te vragen ‘doe ik het wel goed genoeg?'

✔ dat de verschillen tussen jou en je partners geen reden tot onderling gekibbel vormen maar juist jullie kracht is

✔ dat je door de relaxte sfeer in huis veel energie overhoudt en ook werkelijk eens tijd neemt voor jezelf

✔ dat je niet continue nieuwe opvoedtrucjes uit de kast hoeft te trekken die enkel op  korte termijn werken, maar je één krachtige methode beheerst die je tot in lengte van dagen kan gebruiken (zelfs als je kinderen volwassen zijn, zullen ze je nog dankbaar zijn als je deze methode blijft voorzetten).

 

De training ‘een harmonieus gezin binnen handbereik’ maakt het mogelijk!

Je ontvangt de gebruiksaanwijzing van jouw kind, waardoor opvoeden gemakkelijk wordt en je tegelijkertijd het zelfvertrouwen van jezelf én je kind versterkt.

 

Dit gebeurt er als je niet in actie komt:

In plaats van te genieten van de (tropen)jaren, schieten ze door je vingers en heb je straks spijt dat je er niet meer van hebt genoten.

In plaats van een diepe connectie met je kind op te bouwen, wordt je relatie steeds oppervlakkiger.

Blijf je met het knagende gevoel rondlopen of je geen voer voor een psycholoog aan het kweken bent. En als je puber ontspoort, kun je niet anders dan jezelf de schuld geven..

Ja, Donald en Caroline! Ik wil weten wat de gebruiksaanwijzing van mijn kind is en ben er klaar voor om de sfeer in huis te verbeteren.

TIJDELIJKE BONUS:
Implementatieprogramma t.w.v. € 59,-
Het gaat er niet enkel om wat je weet, ook om wat je doet met wat je weet! Daarom leren we je hoe je DISC onderdeel te maken van je dagelijkse toolkit: net als fietsen en autorijden hoef je er niet meer expliciet over na te denken, gaat het vanzelf en heb je er in lengte van dagen profijt van.
Bovendien krijg je een jaar lang elke maand een inspiratiemail. Elke maand inspireren, motiveren en/of herinneren we je aan alles wat je hebt geleerd in de training. Zie het als een maandelijkse opfrissing, waardoor je gemotiveerd blijft om écht te implementeren.

BASIS-pakket

inclusief:
✔alle testen om jouw communicatiestijl en die van je kind vast te stellen
✔gratis deelname voor je partner
✔direct toegang tot de eerste module
✔21% btw
+
BONUS: implementatieprogramma

VIP-pakket

BASIS-pakket
+
Persoonlijke coaching: 3 gesprekken à 60-90 min (online mogelijk)
+
BONUS: implementatieprogramma

VAN € 708

MEEST GEKOZEN OPTIE

TOP-pakket

BASIS-pakket
+
Persoonlijke coaching: 8 gesprekken à 60-90 min (online mogelijk)
+
onbeperkt mailcontact
+
BONUS: implementatieprogramma

van € 1758

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

Annet Romkema - moeder van 2 kinderen (2 en 4 jaar oud):

"Ik moest even een drempel over. Had toch het idee ‘Ik kan het toch wel alleen?’, ‘Het valt toch best mee bij ons thuis?’ en bovendien ‘Ik heb het al zo druk!’. Maar wat ben ik blij dat ik de stap heb genomen. Het leverde juist heel veel quality-time met mijn gezin op. Echt een verademing om minder gedoe en ruzie te hebben. Niet alleen met mijn kinderen overigens. Ik kon mij voor de training vaak lastig verplaatsen in mijn man zijn doen en denken, waardoor ik geïrriteerd werd en er onnodige discussies waren.
Deze training zouden eigenlijk alle ouders ‘verplicht’ moeten volgen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat deze aanpak veel problemen in het gezinsleven kan voorkomen en zorgt voor relaxte ouders en zelfverzekerde kinderen.
Ook in mijn baan als lerares heb ik veel profijt van de training."

Sabrina Stouten - moeder van 1 kind (8 jaar):

"De training gaf me eenvoudige, begrijpelijke handvaten om bewuster om te gaan met de opvoeding. Ik heb duidelijk inzicht gekregen in de verschillende karakters van kinderen en hoe je daar je communicatie op kunt aanpassen. Straffen is dan niet meer nodig. Het gaat om begrijpen, erkennen en bespreken. Ik vond de herkenbare, persoonlijke voorbeelden heel fijn. Dit in combinatie met de vrolijkheid en no-nonsens benadering van Caroline en Donald gaf me als ouder het vertrouwen dat het verbeteren van de sfeer in huis binnen handbereik is."

Wil jij het beste voor je kind?

Professor Gottman heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de effecten van emotionele coaching (door ouders) op kinderen. Wat blijkt? Kinderen, waarvan de ouders op de juiste manier omgaan met hun emoties:

✔ hebben minder gedragsproblemen;
✔ kunnen zich sneller herstellen na onaangename ervaringen;
✔ zijn gezonder;
✔ hebben beter contact met leeftijdsgenootjes;
✔ kunnen beter omgaan met de risico’s en uitdagingen die voor hun liggen.

Dat wil toch elke ouder?

Er is echter een verschil tussen het beste voor je kind willen en de capaciteiten hebben om het te doen.

De eerste cruciale stap is het leren kennen (en erkennen) van de gebruiksaanwijzing van je kind. En tegelijkertijd die van je zelf. Precies wat we je in deze training gaan geven!

WAT GAAN WE DOEN?

MODULE 1: we starten met het bepalen van jouw doelstellingen en brengen in kaart waarom (jouw) communicatie niet de gewenste resultaten oplevert. Pas als je weet wat het probleem is, kun je het oplossen.

MODULE 2: in deze uitgebreide module gaan we veel ontdekken. Ontdekken wat DISC precies inhoudt, wat jouw voorkeursstijl is en die van je kind. We leggen je uit wat dat voor jou, je kind en jullie dagelijks leven betekent. Je leert welke uitdagingen je kind heeft en hoe jij hem als ouder het beste kan helpen.

MODULE 3: in deze module bespreken we de verschillende speelstijlen. Ofwel hoe de communicatiestijl van jouw kind invloed heeft op zijn manier van spelen: welk speelgoed past goed, hoe laadt jouw kind zijn batterij weer op en wat is belangrijk in zijn kamer/speelruimte.
Ook gaan we aan de slag met het herkennen van communicatiestijlen bij andere mensen (buiten je gezin). In module 2 heb je dat middels verschillende testen voor jouw gezin gedaan. Maar die testen kun je natuurlijk niet aan iedereen waarmee je communiceert voorleggen. Dus hoe bepaal je het dan? Dat gaan we je leren. Dat is handig omdat je dan je kind beter kan 'coachen', bijvoorbeeld als hij ruzie met een vriendje heeft of als er strubbelingen zijn in de klas. In de meeste gevallen geeft DISC hier namelijk het inzicht en de oplossingen. En verbeter je niet alleen de communicatiekwaliteiten van je kind, maar ook zijn zelfvertrouwen. Uiteraard is het ook voor je zelf heel handig in je dagelijkse werk en contacten met anderen.

MODULE 4: per ouder/kind combinatie krijg je inzicht op welke punten jullie elkaar versterken en waar jullie valkuilen liggen. Over die valkuilen geven we je uiteraard tips die ervoor zorgen dat jullie daar niet meer in belanden. Daarnaast laten we je zien hoe je je kind de communicatiestijlen aanleert. Je zult versteld staan hoe snel kinderen vanaf circa 6 jaar het al doorhebben. Jong geleerd is oud gedaan. Hier heeft je kind een leven lang plezier van!

MODULE 5: in deze laatste module kijken we vooruit. Wanneer gebruik je DISC wel en wanneer niet? Wat zijn belangrijke kanttekeningen, de zogenaamde DISClaimers, Hoe zorg je dat je dagelijks profijt hebt van alles wat je hebt geleerd.

0% risico: niet tevreden = 100% geld terug

We kunnen het ons niet indenken, maar als je om welke reden dan ook niet tevreden bent over de training, ontvang je van ons jouw volledige aankoopbedrag terug.

Laat ons zo spoedig mogelijk weten als er iets is waarover je ontevreden bent. Dan proberen we het voor je op te lossen.

Is dat niet mogelijk en ben je na afloop van de gehele training (dan kun je immers pas een volledig oordeel vellen) nog steeds niet tevreden? Mail ons dan en stuur ons alle ingevulde opdrachten toe.

Zodra wij deze hebben ontvangen, zullen we het volledige aankoopbedrag binnen 4 weken naar je overmaken.

tevredenheidsgarantie

NA DEZE TRAINING WEET JE:

✔ Wat jij kunt doen om ervoor te zorgen dat je kind beter luistert en er minder strijd is in huis.
✔ Waarom dezelfde opvoeding bij verschillende kinderen een andere uitwerking heeft en waarom het hun zelfvertrouwen onnodig kan aantasten.
✔ Hoe je je kind leert zichzelf en anderen beter te begrijpen en hoe hij zijn communicatie kan verbeteren (zelfs op jonge leeftijd al).

✔ Hoe je jouw kind het beste kan stimuleren/ motiveren (bijvoorbeeld om dingen te doen die hij spannend vindt, zich aan de afspraken te houden of om op te ruimen).
✔ Wat de voorkeursstijl van jezelf én die van je kind is. En wanneer die stijlen elkaar versterken en wanneer niet.

DE ENIGE ONLINE DISC-TRAINING VOOR GEZINNEN!

Wist je dat...

...dit de enige online DISC-training is, die zich specifiek richt op kinderen en het verbeteren van de sfeer binnen jouw gezin?

...je partner GRATIS mee kan doen aan de gehele training? Twee voor de prijs van één dus. En wel zo handig om allebei dezelfde taal te kunnen spreken.

...wij niet met kleuren of letters werken om de verschillende stijlen aan te duiden maar met vogels? En dat we dit niet alleen doen om het aansprekender te maken voor kinderen? Ook voor jou is dit een van de manieren om te zorgen dat je alles goed onthoudt.

...je de training op elk gewenst moment én elke gewenste locatie (zolang je maar wifi hebt) kunt volgen? Geen gedoe met oppas dus.

VEEL GESTELDE VRAGEN:

Hoe oud moet mijn kind zijn om deel te nemen?

ANTWOORD: hoe eerder je begint hoe beter het is. Het is immers makkelijker om sterke kinderen te ontwikkelen dan beschadigde volwassenen te repareren.

Voor jou als ouder geeft deze training op elke leeftijd belangrijke handvaten. Voor kinderen jonger dan 6 jaar zijn nog niet alle trainingsonderdelen van toepassing. Deze onderdelen kun je later alsnog met je kind doen.

In ons implementatie-programma (nu als gratis bonus) leer je hoe de theorie een vast onderdeel van je systeem wordt. Daardoor heb je er in lengte van dagen profijt van. Bovendien profiteer je niet alleen van een betere communicatie met je kind, ook met je partner, familie, vrienden, collega's, et cetera.

Hoe werkt zo'n online training?

ANTWOORD: na je registratie en (eerste) betaling ontvang je gelijk toegang tot de besloten leeromgeving. Elke module wordt vooraf gegaan door een video. De duur van die video’s verschillen. De ene is wat langer omdat we dieper op theorie ingaan. De ander wat korter, omdat we alleen kort een opdracht toelichten, die je vervolgens op eigen gelegenheid kan uitvoeren. Je ontvangt werkbladen, waarin alles helder staat omschreven. Daarin staan ook de opdrachten en samenvattingen.

Er is geen persoonlijke begeleiding. Dat is ook de reden waarom we de training zo gunstig kunnen prijzen.
Heb je vragen, die je belemmeren in de voortgang van de training dan kun je die mailen naar info@succesvolopvoeden.nl. We zullen zo snel mogelijk per mail of telefonisch (vergeet dus niet je nummer te vermelden) je vraag beantwoorden.

Hoe snel heb ik resultaat?

ANTWOORD: voor de training hangt het er vanaf hoe snel je de modules doorloopt en hoeveel je de geleerde materie toepast. Vanaf module 2 kun je al in de praktijk aan de slag. Gedurende de training leer je steeds nieuwe kennis en vaardigheden, die je gelijk kan toepassen. Hoe meer je oefent, hoe meer effect je zult ervaren.
Van de coaching heb je gelijk na de eerste sessie resultaat.

Waarom zou ik naast de training ook voor persoonlijke coaching kiezen?

ANTWOORD: Daar zijn twee redenen voor. De voordelen van een online training is dat je deze in je eigen tempo en op je eigen momenten kunt volgen. Dat vergt echter ook enige discipline. We helpen je daarbij door je regelmatig mails te sturen, maar voor sommige ouders is dat niet genoeg. Die vinden het ook fijn om persoonlijk begeleid te worden.
Daarnaast spelen bij het ontwikkelen van een harmonieus gezin vaak meer facetten een rol dan enkel communicatie. Stel je hebt de overtuiging 'ik ben een slechte ouder' dan heeft dat (op onbewust niveau) ook invloed op de sfeer in je gezin. Zo zijn er tal van overtuigingen die van invloed zijn (ik vindt het lastig om nee te zeggen, ik ben bang om te fouten te maken, mijn wil is wet). Tijdens de coaching gaan we op een uiterste effectieve wijze met de overtuigingen aan de slag die jou (en je gezin) het meest belemmeren. Als jij lekker in je vel zit, kun je veel rustiger reageren op gezinssituaties.

Hoelang duurt de training?

ANTWOORD: de training duurt 8 weken. Je houdt echter een jaar online toegang dus als jij de training in een lager tempo wilt volgen, kan dat ook. De ene week zal je wat langer doen over de les, terwijl de andere week wat sneller gaat. Houd gemiddeld rekening met ongeveer 30-60 minuten per week. Hoe meer tijd je er aan besteedt, hoe meer effect je zult merken. 
Je kunt de video's zo vaak bekijken als je wilt. De werkbladen kun je downloaden en blijven jouw eigendom.

Ik heb ooit een zakelijke DISC (of Insights) training gevolgd. Wat heb ik hier nog aan?

ANTWOORD: dat hangt er vanaf. De vraag is wat jij vervolgens met de training hebt gedaan. Het gaat er namelijk niet om wat je weet, maar wat je doet met wat je weet. Stel jezelf daarom de volgende vragen:

  • Pas ik het geleerde toe in mijn dagelijks leven?
  • Ben ik er een expert in?
  • Zie ik de resultaten in mijn dagelijks leven? Waarschijnlijk niet, want anders was je überhaupt niet tot dit punt gekomen.

Daarnaast is het de vraag of je de doorvertaling naar je gezin kunt maken. Weet jij bijvoorbeeld hoe je al bij baby’s de verschillende stijlen kan ontdekken? Veel ouders zijn, ondanks hun kennis over de communicatiestijlen, verrast over de impact op hun gezin. Ze hadden daar niet eerder bij stil gestaan.

Hoe werkt de online coaching?

ANTWOORD: samen bepalen we op welk moment de coaching voor jou goed uitkomt. Daarna ontvang je een code voor Zoom. Dit is een online video conference systeem. Vergelijkbaar met Skype, maar dan fijner (althans dat vinden wij). Je hebt enkel een tablet of computer en een werkende internetverbinding nodig.</ p>

Zijn mijn partner en/of kind ook bij de coaching aanwezig?

ANTWOORD: nee, de coaching is 1 op 1 en dus enkel voor jou. </ p>

Gaat de coaching ook over de communicatiestijlen (DISC/vogels)?

ANTWOORD: nee, tijdens de coaching richten we ons op dieper liggende overtuigingen, die jou belemmeren. Maar als je een vraag hebt over de online training, kun je die uiteraard stellen. </ p>

Waarom staat er dat de coaching 60-90 minuten duurt?

ANTWOORD: het gaat ons om het resultaat, niet om de tijd van de sessie. Afhankelijk van het onderwerp zal de sessie soms wat langer en soms wat korter duren. Gemiddeld tussen de 60 en 90 minuten. Blok in je agenda 2 uur. Mochten we langer de tijd nodig hebben, is het fijn om die ruimte te hebben. Als de sessie langer duurt, rekenen we daar geen extra kosten voor. </ p>

Kunnen coach-gesprekken ook in de avonduren ingepland worden?

ANTWOORD: ja, dat is mogelijk. </ p>

Doen jullie de coaching samen?

ANTWOORD: nee, de coaching wordt door Caroline gedaan. </ p>

Waarom zijn jullie zo goedkoop?

ANTWOORD: ja we zijn inderdaad goedkoop. Gemiddeld kost een DISC-training al snel € 400 per persoon en bij ons kan zelfs je partner meedoen voor slechts € 199,-.

Dat klopt en eigenlijk doet ook je kind(eren) nog voor hetzelfde bedrag mee! De belangrijkste reden van onze lage prijs is de online leeromgeving. Omdat we geen ruimte hoeven te huren en niet live aanwezig zijn, kunnen we onze overheadkosten laag houden.

Daarnaast levert deze training een belangrijke bijdrage aan onze missie om minstens 500.000 opvoeders te laten ervaren hoe ze meer plezier in hun gezin kunnen hebben.

Deze training heeft veel en snel impact. Dat gunnen we niet alleen elke ouder, maar ook elk kind. Daarom kiezen wij er voor om onze marges laag te houden, zodat zo veel mogelijk mensen kunnen profiteren van deze unieke training.

Als mijn partner onder mijn account gratis mee kan doen, kunnen bevriende ouders dat toch ook?

ANTWOORD: dat klopt, echter vertrouwen we op jouw goede intenties dat je de training alleen voor jezelf en je partner gebruikt. We kunnen dit scherpe aanbod alleen handhaven als voldoende mensen de training volgen. Als dat aantal (bijvoorbeeld door misbruik) afneemt, zijn we genoodzaakt de prijzen te verhogen.

van je oké gezinsleven een fantastische maken?

BASIS-pakket

inclusief:
✔alle testen om jouw communicatiestijl en die van je kind vast te stellen
✔gratis deelname voor je partner
✔direct toegang tot de eerste module
✔21% btw
+
BONUS: implementatieprogramma

VIP-pakket

BASIS-pakket
+
Persoonlijke coaching: 3 gesprekken à 60-90 min (online mogelijk)
+
BONUS: implementatieprogramma

VAN € 708

MEEST GEKOZEN OPTIE

TOP-pakket

BASIS-pakket
+
Persoonlijke coaching: 8 gesprekken à 60-90 min (online mogelijk)
+
onbeperkt mailcontact
+
BONUS: implementatieprogramma

van € 1758

Pin It on Pinterest

Share This