Boek voor ouders
Ontdek in 9 stappen hoe opvoeden makkelijker en relaxter kan

boek voor ouders

Het boek is te koop bij online (zoals bol.com) en offline boekhandels en natuurlijk ook via onze site (ISBN 9789462960831). Bestel je hier het 'Boek voor ouders'? Dan ontvang je nu tijdelijk een gesigneerd exemplaar.

Wat zeggen anderen over hét 'Boek voor ouders'?

 

Kim-Lian van der Meij, actrice, presentatrice, auteur van o.a. Dierendorpje en moeder van 3 kinderen (4, 7 en 9 jaar):

Dat elk kind een eigen gebruiksaanwijzing heeft, wist ik wel. Na het lezen van dit inspirerende boek begrijp ik hoe ik er beter mee om kan gaan. Dat maakt opvoeden een stuk makkelijker.

 

Wilco van Rooijen, bergbeklimmer, beroepsavonturier, auteur van
o.a. Overleven op de K2 en vader van 1 kind (10 jaar):

Een prachtig, overzichtelijk en praktisch boek, dat ouders inspireert om het ideale voorbeeld te zijn voor hun kind. En aansluit bij mijn motto: dromen, durven, delen, doen.

 

Joyce van de Pas, blogger en oprichter van mamsatwork.nl en moeder van twee kinderen (8 en 12 jaar):

Iedere ouder wenst het beste voor zijn of haar kind en toch hebben velen van ons (inclusief ikzelf) nog een weg te gaan om ze dat ook écht te kunnen geven. Donald en Caroline beschrijven op een heel duidelijke en begrijpelijke manier welke weg je kunt bewandelen om je kind ook écht te geven wat het verdient. Namelijk dat het onvoorwaardelijk zichzelf mag zijn. Een aanrader voor iedere ouder die bewuster wil opvoeden!

 

Rijn Vogelaar, bestsellerauteur van De Superpromoter en Negativiteit Mania en vader van 2 kinderen (9 en 11 jaar):

Een boek vol praktische handvatten om opvoeden leuker te maken en je gezinsleven in een flow te brengen.

 


En enkele van bol.com:

"Dit boek zou eigenlijk elke ouders als cadeau van het consultatie bureau moeten krijgen. Het boek is fijn en makkelijk te lezen en in no nonsense taal geschreven. Het boek neemt je mee in 9 stappen mee naar relaxter opvoeden. Je gaat als ouder/mens kijken naar jezelf. Wat zijn je sterke kanten, je zwakke kanten, hoe communiceer jij fijn, welke type mens vind je lastiger etc. Hoe kun je je beste ik, uit jezelf halen. Zo verhelderend. En daarna toepassen op je kind, gezin. Geen zweverig gedoe, maar duidelijke taal en opdrachten."

"Echt een heel goed boek. Wat doet wat het belooft: een relaxter gezin! Je kan vanaf bladzijde 1 zelf aan de slag. En het gaat niet eens zozeer direct over opvoeden. Maar vooral over jezelf & hoe de manier waarop jij in het leven staat en dingen doet invloed heeft op je kinderen en hun gedrag. En daardoor gaat het toch wel over opvoeding. Hoe kun je jouw kleine mensjes nou laten groeien tot hun beste zelf & daar zelf ook nog eens blij en relaxt van worden! Anyway, gewoon lezen dus! Lees makkelijk weg, met veel voorbeelden."

"Ik schrijf niet vaak een review, maar dit boek is wat mij betreft een aanrader! Aan de hand van herkenbare situaties en praktische stappen, krijg je nieuwe inzichten in jezelf én in je gezin."

"Een boek die je weer even stil doet staan en bewust maakt van hoe je nog leuker, makkelijker en beter met je kinderen kunt omgaan.
Makkelijk leesbaar, veel eyeopeners en bruikbare tips.
Kortom een aanrader!"

Lees meer boekreviews op bol.com

Wil jij ook succesvol opvoeden?

Ben jij benieuwd naar de antwoorden op vragen, zoals:

✔ Hoe krijg ik een luisterend kind, zonder mijn geduld te verliezen?
✔ Hoe kom ik met mijn gezin in een flow en kan ik meer van hen genieten?
✔ Accepteer ik mijn kind zoals hij/zij is? En is het erg als ik dat niet doe?
✔ Hoe krijg ik meer tijd voor mezelf, zonder dingen op te zeggen die ik belangrijk vind?
✔ Hoe kan ik het ideale voorbeeld zijn voor mijn kind?

Bestel dan nu gelijk het 'Boek voor Ouders'. En ontdek in 9 stappen hoe opvoeden makkelijker en relaxter kan.

Een uniek exemplaar van hét 'Boek voor Ouders'?

Bestel NU via onderstaande button het 'Boek voor Ouders'. Dan sturen we je een gesigneerd exemplaar of als je wenst zelfs één met een persoonlijke boodschap. Ook bijzonder als je het boek kado wilt doen!

boek voor ouders

     ISBN 9789462960831

Pin It on Pinterest

Share This